Over Ons

Over Ons

Venster Film is een jong bedrijf gespecialiseerd in het produceren van films in opdracht en op eigen initiatief. Wij worden vaak benaderd door klanten die vol ideeën zitten, maar niet over de middelen en expertise beschikken deze te realiseren. Op dat moment springen wij bij om het concept te ontwikkelen en de productie op gang te zetten. Daarnaast gebeurt het regelmatig dat wij voor een project worden benaderd waarbij concrete ideeën over de invulling ervan ontbreken, waardoor wij de ruimte krijgen de opdrachtgever te inspireren.

Momenteel werken wij aan een initiatief om meer publiek naar Nederlandse bioscoopfilms te trekken en zitten wij in de afrondende fase van een korte speelfilm. Dit zijn beide projecten die we zelf hebben geïnitieerd en waar wij graag naar refereren als onze ‘passie-projecten’. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje ‘in ontwikkeling’ in het menu.

Onze filosofie luidt: goed werk is hard werk. Wij volgen de behoefte die het product vraagt, en zijn niet bang daar lange dagen of nachten voor te maken.

Werken met Venster, is werken met kwaliteit.

Guus Schuijl
Oprichter Venster Film